0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Punten sparen


Punten sparen bij LingerieCompany

Wanneer je online shopt bij LingerieCompany kun je automatisch punten sparen. Tijdens het bestelproces kun je op het moment dat je jouw gegevens invult eenvoudig een wachtwoord opgegeven om een account te maken.

Wanneer je een eigen account aanmaakt kun je beginnen met punten sparen. Voor elke euro die je uitgeeft in onze online shop ontvang je automatisch 1 spaarpunt in je account. Je ontvangt jouw spaarpunten op het moment dat wij de betaling van je bestelling hebben ontvangen.

Heb je meer dan 250 punten gespaard? Dan kun je jouw spaarpunten verzilveren voor korting op je volgende bestelling of je kunt een geselecteerd actie artikel uitkiezen. Punten zijn niet inwisselbaar voor contant geld en uitsluitend online te besteden

Waardepunten

Voor iedere euro ontvang je 1 spaarpunt en 100 punten is 3 euro waard. Stel je plaatst een bestelling van 100,- euro dan ontvang je 100 punten. De waarde van deze 100 punten is 3 euro welke je kunt verzilveren bij je volgende bestelling. Wil je je punten verzilveren geef dit dan aan tijdens het bestelproces.

Geldigheid punten

Gespaarde punten zijn 24 maanden geldig. Als je vandaag punten verdient dan kun je deze nog 2 jaar inwisselen daarna vervallen je punten. Let op je spaart geen punten op aankopen welke je betaalt met reeds gespaarde punten.

Bekijk je spaarpunten online

Als je een account hebt kun je op ieder moment inloggen op jouw
account om te kijken wat je huidige spaarsaldo is.
Inloggen doe je door middel van je e-mail en wachtwoord op
https://www.lingeriecompany.nl/account-gegevens

Vragen

Kan ik ook zelf kiezen hoeveel punten ik inwissel?
Ja, je hoeft niet iedere gespaarde 250 punten meteen op te maken tijdens een volgende bestelling. Je kunt er ook voor kiezen om 1000 punten te sparen en deze in te wisselen voor €30 korting.

Worden mijn punten automatisch bijgeschreven?
Ja, je punten worden automatisch bijgeschreven op het moment dat je een bestelling plaatst. Als je gebruik wilt maken van je gespaarde punten dan moet je dit wel zelf aangeven bij je bestelling. Je korting wordt niet automatisch verrekend op het moment dat je meer dan 250 punten hebt.

Wanneer worden mijn punten definitief bijgeschreven?
Je punten worden pas definitief bijgeschreven op het moment dat je bestelling ook daadwerkelijk verzonden en betaald is.

Waar in mijn account kan ik mijn gespaarde punten terug vinden?
Als je bent ingelogd op je account kun je in het linkermenu terug zien hoeveel punten je hebt gespaard. In jouw profiel menu zie je aan de linkerzijde: Huidig aantal Spaarpunten.

* = prijzen zijn inclusief BTW


© LingerieCompany.nl
All rights reserved


De waardering van www.lingeriecompany.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 141 reviews.