0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Retourneren

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lingeriecompany.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Voor een volledige terugstorting van het aankoopbedrag, is het van belang dat de producten compleet, onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking worden teruggestuurd indien redelijkerwijs mogelijk. Indien hiervan wordt afgeweken en sprake is van waardevermindering, kan dit gevolgen hebben voor de terugbetaling.

Let op! De volgende artikelen kunnen, indien de verpakking
niet meer gesealed is, in verband met hygiëne niet geretourneerd
worden (dit is tevens wettelijk zo bepaald)
De volgende artikelen kunnen NIET retour.
Mocht u deze toch retourzenden dan wordt deze NIET gecrediteerd:

Pruiken
Condooms
Strings, Panty’s, kousen, catsuits en andere lingerie en kleding indien gepast of de verpakking is geopend
Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s indien de verpakking is geopend
BDSM Toys en artikelen indien de verpakking is geopend
Glijmiddelen en crèmes indien de verpakking is geopend
In het algemeen: Hygiëne-artikelen waarvan de sealingzegel is verbroken


Bovengenoemde artikelen kunnen enkel geretourneerd worden wanneer het artikel defect blijkt te zijn.
Defecten dienen binnen 30 dagen na ontvangst bij LingerieCompany te worden gemeld.

UITZONDERING BIJ DEFECTEN:

Is een artikel defect? Meld dit dan rechtstreeks bij onze klantenservcice, zie ook uw pakbon. Er wordt dan direct een oplossing gezocht.

Let op: Wanneer wij een retourzending ontvangen die uitgesloten is van herroepingsrecht, kunnen wij deze niet vergoeden!

Retour procedure

1. Aanmelden

Voor een snelle verwerking van je retour is het van belang dat je deze vooraf bij ons aanmeldt door te mailen naar
info@lingeriecompany.nl Vermeld hierbij onderstaande zaken:

    Voor- en achternaam
    Adres
    Ordernummer
    Probleemomschrijving
    Of je het product wilt ruilen of alleen retourneren!

2. Retourzending

Binnen 2 werkdagen na aanmelding krijg je dan een reactie waarin de afhandeling van je verzoek tot ruilen of retourneren wordt toegelicht.


Warehouse LC
Lijnbaan 23
1561EL Krommenie
Nederland

Bij het retourneren van een product, dien je rekening te houden met de volgende zaken: Wij verzoeken je om de pakbon mee te sturen met je retourzending waarop staat welke artikelen je geretourneerd hebt. Indien je geen pakbon hebt, kun je ook een brief bij je retourzending bijvoegen waarop duidelijk je ordernummer vermeld staat en welke artikelen je geretourneerd hebt.

3. Verwerking

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Informatie over verzending? klik hier
Heb je advies nodig?
Onze specialisten staan je graag te woord!

Wij zijn 24/7 van 9.00 tot 22:00 bereikbaar.
Neem contact met ons op via onderstaande gegevens:

Tel. +31 6 81622961

Direct antwoord

 ook voor Whatsapp

Voor korte vragen en snel antwoord

E-mail: info@lingeriecompany.nl

LingerieCompany wil graag je feedback. Post een review op ons google profiel.

* = prijzen zijn inclusief BTW


© LingerieCompany.nl is een onderdeel van Warehouse LC
All rights reserved