0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Ben je ontevreden met je aankoop? Bij LingerieCompany kun je een artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Lees meer over het herroepingsrecht en onze retourprocedure hieronder.

Binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je product, heb je het recht om de koop te ontbinden door gebruik te maken van het herroepingsrecht. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (Herroepingsformulier), maar bent hiertoe niet verplicht. Wij verzoeken je om gebruik te maken van onze retourprocedure. Na het melden van retour stuur je de ontvangen producten binnen 14 kalenderdagen aan ons terug. De verzendkosten van deze retouren zijn voor eigen rekening. Tarieven bij PostNL per zending bedragen €6,75 tot en met 10 kg en €12,90 tot en met 30 kg.

Voor een volledige terugstorting van het aankoopbedrag, is het van belang dat de producten compleet, onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking worden teruggestuurd indien redelijkerwijs mogelijk. Indien hiervan wordt afgeweken en sprake is van waardevermindering, kan dit gevolgen hebben voor de terugbetaling.

* = prijzen zijn inclusief BTW


© LingerieCompany.nl
All rights reserved


De waardering van www.lingeriecompany.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 121 reviews.